BOŽIČNI DUH VERSACE X ROSENTHAL

Rosenthal Heritage Collection – Midas

Italijanski oblikovalec Gianni Cinti se je za svojo kolekcijo »Midas« skliceval na grško mitologijo kralja Midasa, ki mu je Dioniz dal moč, da vse, česar se je dotaknil, spremeni v zlato. Na klasični baročni obliki Sanssoucija je ustvaril vzorec, ki se poigrava z različnimi prelivi zlata na krožnikih in skodelicah. Vzorec ima ročno izdelan pridh, ki je izrecno nepopoln v svoji popolnosti.

Rosenthal – La Chute, Squall, Fast und Geode

Francoski oblikovalec Cédric Ragot, navdušen nad plastičnostjo materialov in mejami deformabilnosti, je za Rosenthal oblikoval živahno serijo vaz. Medtem ko dizajn »La Chute« obravnava velika vprašanja kreacije in minljivosti, se njegov drugi kos »Squall« nanaša na že uspešno vazo »Fast«, ki jo je ustvaril Ragot leta 2007. V svoji zasnovi »Geode« Ragot združuje mineralnost in strukturo kamnitih blokov z mehko obliko vaze, ki ustvarja enotnost na videz največjih kontrastov.

Rosenthal sreča Versace – Medusa Grande

Ikonična silhueta Break the Bank Medusa je reinterpretirana – tokrat kot vaza v zlati barvi. Reža na vrhu Meduzine glave je večja in se popolnoma prilega vrsti cvetov. Legendarna silhueta je izdelana iz najfinejšega porcelana in je na voljo v štirih velikostih ter kot ekskluzivna dišeča sveča z visokokakovostnim naravnim organskim sojinim voskom.

Rosenthal sreča Versace – Medusa Rhapsody

Rapsodija barv in detajlov – kolekcija finega porcelana Medusa Rhapsody doda tisti oh-kako-Versace pridih vsaki jedilnici. Meduza in baročni cvetovi so izdelani iz najkakovostnejšega porcelana, odeti v razkošnih zlatih odtenkih, medtem ko so ključni kosi opremljeni z logotipom Versace Vintage iz devetdesetih let.

Rosenthal sreča Versace – Medusa Gala Gold Linija Medusa Gala Gold, navdahnjena z vzdušjem razkošnih večernih zabav, okrašena z zlatimi zastavami in trakovi, se navezuje na Versacejeve tradicionalne motive, ikonično glavo Meduze in filigranske baročne okraske, kar ustvarja resnično razkošno omizje.