BOŽIČ BO KMALU TU.

Vsi tisti, ki se v najlepšem času leta v zadnjem trenutku ne želite motiti z nakupovalnim stresom, že iščete prava darila. Tega pa se zavedajo tudi pri znamki PALMERS, ki svoje oboževalce že dolga leta navdušuje z izjemnim spodnjim perilom in oblačili za nošenje doma. Naj gre za vašega partnerja, najboljšega prijatelja ali drugo ljubljeno osebo – v eni izmed več kot 300 poslovalnic in v spletni trgovini PALMERS boste zagotovo našli primerno pozornost.

Nasvet 1: Spodnje perilo iz zapeljive svile

Prefinjena čipka, mamljiva rdeča in saten, ki vam nudijo občutek druge kože – božična kolekcija PALMERS ima na voljo nekaj prav posebnih kosov za vznemirljive ure v dvoje, pa tudi za plesne noči. Eden od vrhuncev je serija Holly Fantasy, ki ne vključuje le dveh različnih modrčkov, ampak tudi body, hlačke, pas za podvezice, samostoječe nogavice in elegantno spalno perilo. Nič manj seksi pa niso serije »Guilded Eve« iz sijočega satena, »Modern Silk« iz čiste svile in »Privée Indulgence« iz elegantne vezenine s poudarki iz rožnatega zlata. Piko na i naboru svilenih izdelkov predstavljajo še moške pižame »Silky Christmas« in ujemajoče se bokserice z enakim imenom.

Nasvet 2: Prijetne noči in topli dnevi s PALMERS

Kot po navadi pa tudi letos PALMERS ponuja tiste najbolj zaželene kose, pripravljene za mrzle zimske dni, ko je udobje najpomembnejše. Mednje sodijo božične pižame za celotno družino, vsi tisti, ki jim pozimi še posebej prijajo topli objemi in crkljanje, pa lahko posežete po enem od visokokakovostnih kopalnih plaščev.

Nasvet 3: Božično perilo in udobne nogavice

V zadnjih nekaj letih so pisane nogavice v modnem svetu postale pravi must-have. PALMERS ima tako v svojem repertoarju vrsto takšnih nogavic, ki ne le, da vas prijetno grejejo, ampak z zimskimi motivi, od pingvinov do snežakov, privabljajo tudi številne poglede. Tu so še boksarice »Little Krampus« in »Where is Rudy«, popolno Miklavževo ali božično darilo za moške, ki se ne jemljejo preveč resno. Za popoln videz so na voljo tudi ujemajoče se nogavice.

Nasvet 4: Kovanec PALMERS: Najlepši način za podaritev bona

Za tiste, ki želijo prejemniku ponuditi samostojno izbiro, pri znamki PALMERS priporočajo kovanec PALMERS, ki je v vrednosti 10 evrov na voljo posamezno ali pakiran v darilni škatli s prilagodljivim voščilom v vrednosti 50 ali 100 evrov. Velja za celotno paleto izdelkov PALMERS.