BOWERS. BOWERS & WILKINS

Podjetje Bowers & Wilkins je predstavilo svoj najnovejši par slušalk, ki praznujejo diamantno obletnico Jamesa Bonda.

Slušalke z oznako “Px8 007” so zasnovane tako, da združujejo dve ikoni britanskega stila in zmogljivosti. Slušalke z visoko zmogljivim brezžičnim zvokom, so prevlečene z “Midnight Blue” Napa usnjem, v spomin na večerno jakno, ki jo je nosil sam 007 med svojim prvim nastopom na platnu leta 1962.

V skladu s franšizo o Jamesu Bondu ni skrivnost, da je sam protagonist vedno nastopal v družbi napredne tehnologije in Px8 007 nadaljuje v istem slogu. Poleg usnjenih in kovinskih detajlov imajo slušalke namreč upodobljene tudi klasične logotipe 007 na vrhu ušesne školjke, vse skupaj pa dopolnjuje ekskluzivni rdeči drsnik za vklop.

Poleg tega je Bowers & Wilkins vključil akustično prozoren material, ki je zasnovan za zaščito pogonskih enot v vsaki ušesni šoljki. Ta funkcija se ponaša s sitotiskom ikoničnega dizajna Gun Barrel, ki je bil predstavljen na začetku filmov o Bondu, za poslušanje vaših najljubših pesmi pa vam glasbena aplikacija Bowers & Wilkins omogoča pretakanje pesmi neposredno na Px8 007. Aplikacija vsebuje tudi predlagane sezname predvajanja, skupaj s posameznimi pesmimi, ki jih podpirajo Qobuz, Tidal in Deezer.

Slušalke so že na voljo za nakup na uradni spletni strani Bowers & Wilkins.