BOUTIQUE CHANEL SAINT-TROPEZ

Letos lahko podobno kot v preteklih letih obiščemo sezonski butik znamke CHANEL tudi v osrčju obmorskega letovišča Saint-Tropez. V zadnjih devetih letih je postal pomembno središče za številna poletna druženja.
Vstop v butik postreže s kombinacijo sprostitve in odkrivanja povsem novega dekorja v znameniti mestni hiši La Mistralée. Gre za novo percepcijo svetlobe in prostora, povabilo na potovanje v ultramoderni svet. Od velike dnevne sobe do neskončnega zimskega vrta so stene pokrite z velikimi ploščami iz neobdelane kovine, povoščena zelena betonska tla pa spremljajo posameznika kot stopnice skozi ves prostor. Po navdihu kontejnerjev in pristanišča v Hamburgu se dekor klanja kolekciji Métiers d’Art 2017/18, ki je predstavljena v butiku. Na kovinskih policah, plavajočih mizicah in metalnih tirnicah, lahko najdemo ready to wear kolekcijo pomlad-poletje 2018 kot tudi pripadajoče modne dodatke. Predstavljeni so izbrani kosi dragocenega nakita, kolekcija COCO CRUSH in zadnja kolekcija ur CODE COCO tako v jekleni izvedbi kot v črni keramiki.
Zunaj je vrtno pohištvo povsem minimalistično in geometrijsko, veliki sedežni ‘pufi’ obkrožajo bazen. Zdi se, da je arhitekturni koncept kot kamuflaža, ki pa se popolnoma prilagaja obkrožajočemu naravnemu ambientu. Bazenska hišica v temno zeleni barvi ima vgrajene kovinske okvirje, med katerimi je moč videti razkošen notranji dekor. Znotraj so stene prevlečene s kovino in tla prekrita s povoskanim zelenim betonom. Nenavadna izložba, v kateri je predstavljena tudi kolekcija COCO BEACH DE CHANEL, prva kolekcija kopalk in izdelkov za na plažo. Glede na to, čemu je namenjena, je vsekakor predstavljena na pravem mestu: v legendarnem Saint-Tropezu. Butik lahko obiščete vse do 28. oktobra. Če se vmes morda ustavite kje na Jadranu, pa ne pozabite obiskati Zadra. Ob tamkajšnjih znamenitih ‘Morskih orglah’ vas pričakuje ‘pop-up’, svojevrstna trgovinica znamke CHANEL. Ljubitelji in ljubiteljice dišav ter ličenja boste presenečeni tudi nad novimi načini nanašanja ličil. V zgornjem nadstropju ‘pop-upa’ vam pokažejo, kako se igrati z barvami. #PLAYWITHCOLORS

 

BOUTIQUE CHANEL
1, Avenue du Général Leclerc
83990 Saint-Tropez, France
+33 4 94 49 07 47