BOLJ RAVNI UDARCI IN VEČJE ODPUŠČANJE

Popolnoma nova linija bližalk Frontline Elite Putter proizvajalca CLEVELAND GOLF® vključuje osem skrbno izdelanih modelov z izboljšano tehnologijo prednjega uteževanja in obraza, vsi pa so zasnovani tako, da golfistom pomagajo pri bolj ravnih udarcih s konstantno hitrostjo in razdaljo.

Bližalke Frontline Elite Putters so bile natančno ustvarjene za večje odpuščanje pri negativnih učinkih udarcev izven centra žogice in pomagajo igralcem pri realiziranju večih udarcev, ne glede na vrsto in kvaliteto. Ugotovitve računalniških simulacij/izračunov, v katerih so primerjali sprednjo uteženo linijo Frontline Elite in zadaj uteženo konkurenco, so pokazale 38-odstotno izboljšanje natančnosti pri udarcu izven središča.

Vse bližalke Frontline Elite hkrati ponujajo tehnologijo Speed Optimized Face Technology (SOFT), katere edinstveni vzorci utorov uravnavajo prenos energije po večji udarni površini, normalizirajo hitrost žogice in omogočajo, da “slabo zadeti” udarci prepotujejo enako razdaljo kot pravilno izvedeni.

V linijo Frontline Elite so vključene tudi protiuteži za vsakim prijemom in uteži v vsaki glavi. Ta metoda uteževanja naj bi pomagala pri vzdrževanju doslednega občutka pri zamahu, med tem ko je edinstvena tehnologija Cleveland Golf 2135 vključena v vse modele za pomoč pri doslednosti izravnave. Vsak model uporablja tudi preprosto ali visokokontrastno poravnalno črto, ki je najbolj primerna za manjši lok ali ravno linijo udarca.