BOGNERxOSRAM LOVILEC POGLEDOV

Willy Bogner GmbH & Co. KGaA in Osram GmbH, dve münchenski podjetji, ki sta znani po svojih inovativnih in visokokakovostnih izdelkih, sta združili svoje znanje in predstavili poseben koncept jakne za tehnično dovzetnega in modnega moškega. Bogner bo s kolekcijo Casual Function spomladi 2020 predstavil dve vodo in vetrno odporni jakni z integriranim sistemom razsvetljave na zadnji strani. Edinstvena LED osvetlitev Osrama tako spremeni jakne v lovilce pogledov, ki noč osvetlijo v stilu.

Oblačilo je na zadnji strani opremljeno z osvetlitvenimi žicami in baterijo z lastnim posebnim notranjim žepom, ki slednjo skrije pred očmi. Uporaba same osvetlitve je sila preprosta. Priključite USB kabel in premaknete stikalo za vklop/izklop ter z eno potezo postanite glavni hit temačne ulice. Osvetljitvene žice lahko kljub njihovi občutljivosti operete pri 30 stopinjah, če pa želite biti 100% prepričani v njihovo varnost, jih lahko tudi odstranite, med tem ko lahko baterijo enostavno odstranite tako za pranje kot polnjenje. Takrat ko LED sistema ne uporabljate, lahko napajalna enota pametno polni pametni telefon ali druge prenosne naprave.

“Zelo smo veseli uspešnega sodelovanja z Osramom. Jakne BOGNER x OSRAM odlično prikazujejo, kako kombinirati tehnološke inovacije z modo. Gre za zelo obetaven projekt za nas kot športno modno podjetje,” je komentiral Andreas Baumgärtner, izvršni direktor Bognerja. “Zahvaljujoč aktivni LED osvetlitvi so jakne BOGNER x OSRAM odličen sopotnik celo sezono,” dodaja Stefan Hofmann, vodja oddelka za osvetlitev tekstila pri Osramu. “Funkcionalnost, dizajn in kakovost sta na prvem mestu za Bogner in Osram. Skupaj postavljamo nove standarde na področju razvoja izdelkov, inovacij in sodelovanja.”