BOGNER Z VAMI OB VSEH PRILOŽNOSTIH

Müller Meirer, specialist za usnjene izdelke, združuje moči z znamko BOGNER in predstavlja ekskluzivno kolekcijo prtljage, ki vključuje dve možnosti, združujoč odlično izdelavo z največjo natančnostjo. Kot rezultat je bila ustvarjena vrhunska linija prtljage za vsako priložnost.

Novi kovčki BOGNER so bili ustvarjeni v tesnem sodelovanju med oblikovalsko ekipo BOGNER in dolgoletnim licenčnim partnerjem Müllerjem Meirerjem: vsaka komponenta, od školjke do ročaja in krogličnega ležaja je bila natančno izbrana, da združi najboljše iz obeh svetov. Končni izdelek? Prtljaga vrhunske kakovosti, premešana z značilno ležerno eleganco in športno prefinjenostjo BOGNER, ki na novo interpretira potovanje in je prilagojena vsem potrebam sodobnega popotnika.

Prtljaga je posebej razvita za redne potnike in vključuje vse elemente, potrebne za pametno potovanje, saj že izjemno kakovosten material Makrolon polikarbonat odlikujejo velika trdnost, vzdržljivost in odpornost na ekstremne temperature, med tem ko tih in robusten sistem koles zagotavlja optimalno udobje pri vožnji in nadzor za samozavesten nastop na vsakem terenu. Trdi kovčki BOGNER so zatorej idealni spremljevalci zaradi nizke lastne teže in visoke stabilnosti.

Stil kovčka pa je hkrati razkošen in brezčasen. Slednji so na voljo v dveh serijah. Prva od njih, “Piz”, pounja visok sijaj in je na voljo v šestih barvah: Marshmallow, Shale, Evening Sand, Red in Neon Yellow, pri čemer barvno usklajena podloga daje celotnemu videzu luksuzen pridih. Na drugi strani najdemo linijo “Piz Deluxe”, ki je na voljo v črni in beli z elegantnim mat zaključkom. Oba tipa kovčkov sta na voljo v štirih velikostih (S, S Pro, M in L), pri čemer S in S Pro služita kot ročna prtljaga.

Trda kovčka BOGNER “Piz” in “Piz Deluxe” bosta na voljo v vseh trgovinah BOGNER, na bogner.com in pri izbranih veleprodajnih partnerjih od marca 2022 po cenah od 350 evrov (BOGNER “Piz” / velikost S ) do 550 evrov (BOGNER “Piz Deluxe” / velikost L).