BODALO, KI SPROŠČA POLNO MOČ DIŠAVE

Vsi se zavedamo, kako močne in privlačne so lahko karizmatične, odločne ženske. Takšne ženske svojo auro odsevajo na različne načine, bodisi skozi obnašanje, pa tudi skozi modo in dišavo, ki jo nosijo. Tega se dobro zavedajo pri znamki Shiseido, ki je s posebej ustvarjeno dišavno sestavo poosebila tovrstno razmišljanje in ustvarila parfumsko vodo za ženske Shiseido Ginza Murasaki. Ta vas bo s svojo neverjetno razkošnostjo in raznolikostjo osvojila že pri prvem stiku, na vaše čute pa bo delovala naravnost hipnotično – v slogu kraljev, odetih v vijolično.

Opojna ženska dišava Shiseido Ginza Murasaki pa, kot se to v parfumskem svetu rado zgodi, svojega imena ni dobila po naključju. Murasaki je odtenek vijolične, ki ga na Japonskem povezujejo s plemenitostjo ali oblastjo, zanimivo pa je, da je bila prej ta barva rezervirana le za vladarje in samuraje. Zakaj potem ravno ta barva? Ker odraža sodobno žensko, ki ji ne manjka moči za preživetje v današnjem svetu, seveda. Zasnova stekleničke je delo Constance Guisset, ki je stavila na igro nasprotij – kot bi vijolično vsebino parfumske vode presekalo črno bodalo, ki sprošča polno moč dišave. Ob nanosu te čudovite dišave boste najprej začutili sveže note jabolka Fuji, pomešane z pridihom granatnega jabolka in nežne vijolice.

V nadaljevanju bodo vaša čutila prevzele bujne cvetlice, katerih paradni konj je opojni jasmin, spremljajo pa ga sladke glicinije in frezije, ki sestavi zagotavljajo edinstven lesk, karakter. Prav to ustvarja privlačno nasprotje moči sandalovine in cedrovine, ki poleg tega v dišavo vnašata živost in žametno ozadje.