BISER GORENJSKE, KI NAS VABI V SVOJ OBJEM

Slovenija je polna čudovitih skritih kotičkov in naravnih biserov, ki – sploh v poletnih časih – vabijo v svoje osrčje in nas dobrodušno sprejmejo v svoj zeleni vsakdan. Eden izmed glavnih adutov zelene Slovenije je prečudovita Gorenjska, ki tudi v očeh številnih tujih gostov in turistov razplamti plamen. Plamen, ki marsikoga od njih prepriča, da se vedno znova vrača v ta čudoviti raj pod Alpami, ki vedno znova in znova razkriva nove skrite kotičke in destinacije. In v tej luči mislimo, da se slovenskih (in blejskih) lepot ne moremo naveličati. Tudi mi ne, Slovenci. Turistična ponudba naše male deželice, na čelu s čudovito naravo, je namreč prava zakladnica skrivnosti, lepote in dobrosrčnosti, ki si tudi v očeh nas, domačinov, zasluži več spoštovanja in rezerviranih mest v naših načrtih potovanja. Zakaj ne bi raziskovali čudovitih gozdov, se naužili čara prelepih izvirov in se razveselili velikodušnega sprejema mogočnih gorskih vrhov? Zakaj ne bi morda na letni oddih odšli na turistično kmetijo k Trleju pod goro Dobrčo ali pa v luksuzni apartma Bled Paradise?

Ena od glavnih turističnih točk čudovite Gorenjske je ravno srednjeveško mesto Bled, ki z impozantnim jezerom, veličastnim gradom in številnimi drugimi skritimi in manj skritimi biseri že stoletja zapeljuje »naravne romantike« in tiste, ki po obisku tega zelenega smaragda to postanejo. Čudovit pa ni le Bled, temveč tudi njegova okolica, ki se briljantno prepleta z vsemi prej omenjenimi destinacijami in ustvarja popoln kotiček za letni oddih. V to skupino lahko uvrstimo tudi kraj Zasip (Sebenje), ki je usidran na približno pol poti med Blejskim jezerom in Vintgarjem ter ponuja krasno izhodišče za ogled lokalnih znamenitosti. Tam domujejo tudi luksuzni apartmaji Bled Paradise s pogledom na Triglav, Blejski grad, Karavanke in Alpe, ki s štirimi apartmaji za dve do pet oseb, luksuznim Wellness apartmajem ter večjo sobo Blejski Vintgar skrbijo za vse okuse. Prvi štirje ponujajo 50 m2 bivalnih površin, ki vključujejo dnevno sobo s kuhinjsko nišo v dnevni sobi, veliko kopalnico, prostorno teraso, oprema pa zajema steklokeramične štedilnike, pečice, stroj za pomivanje posode, zamrzovalnik, aparat za pripravo kave, posodo, klimatsko napravo, kabelsko tv ter brezžični dostop do interneta (Wi-Fi). Luksuzni apartma Wellness za 2 do 4 osebe je velik 60 m2 in vključuje dnevno sobo s kuhinjo, penečo kopel, savno, kopalnico ter dvoposteljno sobo. Kuhinja je opremljena s steklokeramičnim štedilnikom, strojem za pomivanje posode, zamrzovalnikom, aparatom za pripravo kave in posodo, na voljo pa so še klimatska naprava, kabelska tv, brezžični dostop do interneta (Wi-Fi) in dodatno ločeno stranišče. Za konec je tu še večja soba Blejski Vintgar, ki gostom ponuja 60 m2 bivalnih površin za 6 do 12 oseb. Prostori vključujejo dnevno sobo z mizo in stoli, 2 lijaka, 4 pograde, 12 omaric, brezžični dostop do interneta (Wi-Fi), tuš, wc, pisoar, lijak ter pralni in sušilni stroj. Celotna lokacija je ovita v obroč Julijskih Alp in okoliških gozdov, ki s svojo mirnostjo in spokojnostjo blagodejno vplivajo na vaše počutje med obiskom, skrbijo pa tudi za odlične razglede, ne glede na izbrano namestitev.

AKTIVNOSTI

Turistične destinacije in aktivnosti v okolici zajemajo Blejski otok ter Vintgar, vožnjo s pletnjo ter fijakerjem, številne pohodniške destinacije, med katerimi je treba izpostaviti Ojstrico, Pokljuko, Jelovico in Mežalko, na ogled pa so tudi številni drugi naravni pojavi, kot so Pokljuška soteska, Triglavski narodni park, Jama pod Babjim zobom ter slapova pod Iglico in Šum. Vsekakor ne smemo pozabiti niti na legendarno blejsko kremno rezino, ki bo navdušila tudi najbolj izbirčne jedce, pestra gostinska ponudba ob jezeru in blizu njega pa bo nahranila še tako lačna usta. Poskrbljeno bo tudi za golfiste, ki lahko v neposredni bližini apartmaja uživajo v družbi zelenic kompleksa Royal Bled Golf, ki ga sestavljata Kraljevo igrišče z osemnajstimi luknjami in Jezersko igrišče z devetimi luknjami. Golfiste iz vse Evrope privabljata tako strateška postavitev igrišča kot tudi popolna spokojnost, ki jo zagotavljajo veličastne gore in doline slovenskih Alp. Da gre za izkušnjo, dostopno vsem ravnem znanja, skrbi vrhunsko zasnovana akademija z vadiščem, ki se nahaja na edinstveni lokaciji s prečudovitim pogledom na Karavanke in omogoča prvovrstne pogoje za treniranje in učenje.

Več informacij lahko najdete na KLIK ali na telefonski številki +386 40 463 563