BIOLOGIQUE RECHERCHE PRAZNUJE 50 LET LOSJONA P50

Pregled izjemnega uspeha, ki ga je dosegel losjon P50, ki je postal nepogrešljiv korak pilinga v lepotnih rutinah po vsem svetu. Lotion P50, ki je prava inovacija na področju blagega pilinga, je revolucioniral pristop h kozmetični negi. Pred 50 leti ga je ustvaril Yvan Allouche, ustanovitelj znamke Biologique Recherche, in ta nova kategorija izdelkov je privabila ženske in moške po vsem svetu s svojo edinstveno, učinkovito in kompleksno formulo. Da bi izpolnil posebne potrebe vsakega Trenutnega stanja kože©, je bil Lotion P50 z leti prilagojen, tako da so nastali Lotion P50W za občutljivo, Lotion P50 za seboroično, Lotion P50V za devitalizirano ter Lotion P50 PIGM 400 za kožo s pigmentnimi madeži. Zaradi njegove dokazane učinkovitosti na povrhnjici obraza je Biologique Recherche razvil tudi različico losjona P50 za telo in različico za lasišče. Lotion P50 je zaradi svojih lastnosti pilinga in čiščenja ter nizke vrednosti pH postal ultimativna rešitev za obnovo povrhnjice.

NOVE AKTIVNE SESTAVINE ZA IZBOLJŠANO DELOVANJE

Kot rezultat dolgoletnih obsežnih raziskav je Lotion P50 na voljo v več različicah, ki ustrezajo posebnim potrebam vsakega Trenutnega stanja kože©. »P« v imenu pomeni »piling«, »50« pa dva epidermalna cikla, ki v povprečju trajata 25 dni, kar predstavlja čas, ki je potreben, da na koži opazimo vse prednosti teh losjonov. Njihove edinstvene formule so učinkovite zahvaljujoč aktivnim sestavinam, pridobljenim iz rastlinskih izvlečkov s čistilnimi lastnostmi in delovanjem proti prostim radikalom. Za učinkovit in postopen piling je edinstvena kombinacija poli-, alfa- in beta-hidroksi kislin, značilnih za Biologique Recherche, in rastlinskih izvlečkov obogatena s specifičnimi aktivnimi sestavinami, losjoni pa so na voljo v šestih različicah.

LOTION P50 ČUDEŽNI ELIKSIR

Pred 50 leti je Biologique Recherche razvil novo generacijo izboljšanih piling losjonov, ki nežno sledijo naravnemu procesu pilinga. Ta formula še vedno omogoča ustvarjanje idealnih pogojev za povrhnjico, tako da se koža lahko obnavlja na zdrav in uravnotežen način. Lotion P50 je zaradi svojih lastnosti pilinga in čiščenja ter nizke vrednosti pH idealen za obnovo povrhnjice. Nepogrešljiv korak v fazi inicializacije, Lotion P50 ciljno deluje na povrhnjico, zaščitno bariero, ki ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi in vplivi vremena. Zaradi njegovega delovanja je povrhnjica močnejša in tako lahko v celoti opravlja svoje zaščitne funkcije in izboljša potencial samoobnovitve kože. Ta edinstveni izdelek za nego kože združuje prednosti čiščenja in pilinga.

Pred 50 leti so tako kot danes vsi sanjali o zdravi koži in negovanem videzu. Pa vendar so profesionalni kozmetiki, razočarani nad obstoječimi izdelki, rešitev poiskali v novem, obetavnem subjektu na trgu, laboratorijih Biologique Recherche. Izhajajoč iz predpostavke, da je vsaka koža edinstvena in zahteva nego, ne da bi jo poškodovali, je Yvan Allouche, ustanovitelj znamke Biologique Recherche, ne le zgradil svojo vizijo personalizirane nege z ustvarjanjem protokolov nege, prilagojenih vsakemu Trenutnemu stanju kože©, ampak je razvil tudi novo kategorijo izdelkov, ki okrepijo fazo inicializacije v metodologiji Biologique Recherche. Koža na našem telesu se nenehno obnavlja, dan za dnem, iz minute v minuto se naša povrhnjica obnavlja. Čeprav je luščenje naravni pojav, pri katerem povrhnjica odstrani odmrle celice s svoje površine, se ta proces z leti upočasni. Spodbujanje luščenja je torej tehnika, ki se pogosto uporablja v dermatologiji in kozmetiki ter vključuje odstranjevanje površinskega dela povrhnjice, znanega kot stratum corneum disjunctum. Za doseganje optimalnih rezultatov je pomembno poznavanje povrhnjice. Z ustvarjanjem idealnih razmer na njeni površini je mogoče pomagati koži, da se razvija zdravo in uravnovešeno. Nega povrhnjice pomaga pri obnavljanju zdravega, mladostnega in sijočega videza kože. Yvan in Josette Allouche sta leta 1970 kot rezultat svojih raziskav o obnavljanju povrhnjice ustvarila prvi Lotion P50, progresivni izdelek za piling s čistilnim in regeneracijskim delovanjem, edinstveno formulo, ki pomaga povrhnjici povrniti prvotne regenerativne lastnosti.

Tako je Lotion P50 postal nepogrešljiv korak v metodologiji Biologique Recherche in njen najbolj znan in iskan izdelek.

O BIOLOGIQUE RECHERCHE

V več kot 40 letih je edinstvena metodologija Biologique Recherche dosegla velik ugled zaradi neverjetne učinkovitosti, ki temelji na kliničnem pristopu k negi kože ter zagotavlja takojšnje in dolgotrajne rezultate. V kombinaciji z visoko prilagojenimi protokoli in natančnimi postopki, ki obnavljajo povrhnjico, je bogata linija izdelkov za nego kože Biologique Recherche z visoko koncentracijo rastlinskih, morskih in bioloških aktivnih sestavin zasnovana brez umetnih dišav v lastnem laboratoriju v Franciji. Biologique Recherche je v več kot 85 državah pomemben partner ekskluzivnih medicinskih in kozmetičnih salonov ter najprestižnejših svetovnih luksuznih hotelskih spajev. Vodilni salon, Ambassade, je na Aveniji Champs Elysées 32 v Parizu.