BENTLEY TRIKE, UŽITEK NA KVADRAT

Starši se pogosto sprašujejo, zakaj tudi njihovi najbolj praktični dodatki in prIpomočki za otroke ne morejo biti tako elegantni kot jekleni konjički Bentley. Odgovor na to vprašanje prihaja v obliki Bentley Trike, ki združuje eleganco in funkcionalnost skozi zelo prilagodljiv dizajn, ki se preoblikuje v otrokovih zgodnjih letih. Elementi oblikovanja Bentley naredijo izdelek edinstven in vznemirljiv tako za ljubitelje znamke kot tiste, ki iščejo nekaj unikatnega. Izbirate lahko med najbolj priljubljenimi barvami iz prave palete Bentley Motors, s čimer lahko lahko svoj avto prilagodite kolesu svojega otroka. 

Otroci, starejši od 12 mesecev, lahko sedijo v načinu, ki ga nadzirajo starši s premikanjem sedeža od zadaj naprej s pritiskom na gumb. Ko otrok preraste prvo fazo, se nasloni za noge lahko prilagajajo in sčasoma odstranijo, da se omogoči prostor za uporabo pedalov. Ko lahko malčki pedalirajo sami, le potisnete ročico in otroku omogočite svobodo, medtem ko varnostni elementi ostanejo na svojem mestu. Starejši malčki lahko poganjajo pedale brez opore, kar jim omogoča samozavest, da rastejo in gradijo svoje znanje.


Bentley Trike je tako razkošna estetska možnost za starše, ki želijo otroka prvih kolesarskih korakov učiti varno in udobno, hkrati pa jim omogočiti prostor za učenje v zgodnjih letih. Več podatkov o modelu samem in nakupu lahko najdete na: KLIK.