BARVA, KI PRINAŠA POČITEK IN SPROSTITEV

Narava ponuja tako lepe, čiste in intenzivne barve, ponuja neskončen vir navdiha. Tako kot modra, na primer izposojena iz oceanskega sveta, takoj pričara podobe umirjenega morja, umirjenih valov in, zakaj ne, plaže, na kateri se lahko odpočijete. To je barva, ki jo urarska hiša Frédérique Constant izbrala, da polepša časovnico novega dvojca ur Runabout Chronograph Automatic. Dve referenci sta na voljo v nakladi 888 kosov.

Ohišje premera 42 mm je vodoodporno do 50 m in izdelano iz poliranega jekla ali prevlečeno z rožnatim zlatom. V njem se skriva kaliber F-392, avtomatsko gibanje s frekvenco 4 Hz, ki zagotavlja 55 ur rezerve moči, ko je popolnoma navito, kar je kar 9 ur več kot prejšnji modeli.

Številčnica se pohvali s sredino, okrašeno z giljoširanim vzorcem Clous de Paris, na katero so postavljeni trije azurni števci. Majhen sekundni števec je umeščen ob 9. uri, kazalniki minutnega in urnega kronografa pa ob 12. in 6. uri. Na sredini dva kazalca kažeta na luminiscenčne oznake ur in arabske številke, črno okno z datumom, prikazano na belem ozadju ob 6. uri, pa dopolnjuje nabor funkcij.

Runabout Chronograph Automatic se nosi na mornarsko modrem paščku iz telečjga usnja z reliefnim učinkom kože aligatorja, obrobljenim z belimi šivi in ​​pritrjenim na zložljivo zaponko.

Cena časomerov znaša 2.695 € za jekleno različico in 2.895 € za različico s prevleko iz rožnatega zlata. Več informacij lahko najdete v poslovalnicah Sten Time ali na KLIK.