ALGAVRE Z AKCIJO “ZA TORBE POSKRBIMO MI”

V spodbudo zimski golfski skupnosti severne Evrope – in po uspešni predstavitvi prejšnji mesec – so pri sončni golfski destinaciji Algarve objavili, da podaljšujejo rok za rezervacijo paketa “Golf Clubs are on Us” do konca januarja, hkrati pa veljavnost podaljšujejo do konca maja 2021.

Podaljšanje rokov za rezervacije in potovanja za dodaten mesec bo na tisoče dodatnim igralcem golfa omogočilo, da bodo lahko do konca maja prihodnje leto doživeli najboljšo evropsko destinacijo za golfske počitnice, saj bodo odgovorni s prihranki do 100 € na osebo nekaj božičnega veselja namenil tudi igralcem.

Od začetka kampanje, ki jo vodijo v partnerstvu z vodilnimi podjetji na področju golfskih potovanj, je igrišče zaznamovalo veliko povpraševanje, saj so partnerski sporazumi organizatorjev potovanj potrjeni s podjetji v Veliki Britaniji, na Irskem, v Avstriji, na Danskem, v Franciji, Nemčiji, na Švedskem, v Švici in na Nizozemskem. Brezplačna ponudba bo veljala za rezervacije z licenciranim organizatorjem za minimalno petdnevno bivanje v s soncem obsijani golfski Meki – rezervacija mora biti potrjena do 31. januarja 2021.

Več informacij je na voljo na: https://www.visitgolfalgarve.com/en/golf-bags-are-on-us/