AGILNA GRACIOZNOST NA STRMINAH IN ZUNAJ NJIH

Jennie elektrificira kampanjo zimske kolekcije francoske znamke Chanel Coco Neige v sezoni 2021/2022. Duo Inez & Vinoodh sta sestavila stilizirane posnetke na črno-sivem ozadju, kjer se je južnokorejska umetnica razkrila kot prava modna ikona. Kampanja se z agilno gracioznostjo premika nekje med športom in stilom.

Bistveni športni zimski kosi v tehničnih materialih se v kolekciji pojavljajo že vse od samega začetka, jakna okrašena z dvojnim CC, hlače s potiskanimi črkami Chanel, brezhibna smučarska obleka, dolga biserno siva puhovka s snemljivo kapuco in parka v možato ženskem duhu. Eleganca in kodi hiše prefinjeno prepojijo vsako od teh fotografij, od dvobarvnih, do kamelij, ki cvetijo na črno-beli volneni jopici, odprti preko svilenega nedrčka. Barvna paleta je osvetljena z rožnato, kot je kašmirast top in hlače ali pa roza in rdeča volnena jakna zapasana čez pajkice, kjer črnino osvetljujejo rožnati odtenki. »Neverjetno se mi zdi videti, kako je Virginie Viard v smučarska oblačila vnesla eleganco,« o kolekciji pove Jennie. Ključno vlogo kolekcije prav tako igrajo tudi modni dodatki. Majhne torbice, ki se nosijo visoko na roki in kovinske ogrlice, prepletene z usnjem, poudarjene z držalom za kartice ali etuijem za slušalke, kar pa je vse skupaj zasnovano za neomejeno uživanje na visokih smučarskih zasneženih strminah. V vsaki podobi, Jennie uteleša drugačen vidik duha znamke Chanel, neokvirjenost, brezbrižnost, svobodo gibanja in eleganco.

Kot nadaljuje v pogovoru o kolekciji Coco Neige njena muza sama: »Mislim, da Virginie Viars ustvarja za veliko različnih žensk in ima drugačno zgodbo za vsako od kolekcij, ki jo ustvari.«