ADRENALIN ZA VSE OKUSE

Kaj je tisto, kar vam poveča adrenalin v žilah? Je to dolga prašna cesta pred vami, ko potujete v neznano z jeklenim konjičkom, so to divji morski valovi, ki vas odpeljejo do obzorja, ali pa so to še neprevožene gozdne poti, ki v vas vzbudijo željo po odkrivanju?

 

Generalni uvoznik in serviser BRP (Bombardier Recreational Products) za Slovenijo in Balkan, podjetje Ski & Sea d.o.o., vsako leto poskrbi za nova presenečenja v kategorijah rekreacijskih vozil in dodatne opreme. Kaj nam ponujajo v letu 2021?

Popolnoma preoblikovana trikolesna vozila z novim modernim videzom, povečanim udobjem in dodatnim prostorom. Če iščete vožnjo, ki pritegne več pozornosti, kot ste vajeni, potem imajo pravo stvar za vas: Can-Am Ryker. Ta netradicionalni trikolesnik poganja legendarni Rotaxov motor, avtomatski menjalnik pa omogoča enostavno prestavljanje in zavijanje. Pri podjetju se zavedajo, da si vozniki Can-Am Rykerja med sabo niso enaki, zato so vključili inovativne nastavljive ergonomske funkcije, kot so stopalke in zavorni pedal, ki jih lahko namestite glede na svojo zgradbo, in zasnove krmila, ki ustrezajo vaši velikosti.

 

V kategoriji ATV Off-road vozil bodo letos prišli na svoj račun ljubitelji blata. Can-Am predstavlja Visco-4Lok z absolutno najboljšim sistemom štirikolesnega pogona ATV, ki je na voljo, tako da postane vožnja po blatu ena sama zabava. Novi sistem deluje s pritiskom na gumb, z izbiro dvo- ali štirikolesnega pogona. Tukaj se Visco-4Lok preusmeri na povsem novo raven – vozniki lahko zdaj vklopijo način zaklepanja s 4-kolesnim pogonom, ki takoj zagotovi enako moč na vseh štirih kolesih. Rezultat? Nepremagljiv oprijem. Visco-4Lok je na voljo pri dveh novih modelih leta 2021 – Can-Am Outlander X MR 1000R in Can-Am Renegade X MR 1000R. Nove izboljšave pa so doživela tudi SSV vozila. Letošnje leto izstopa Smart-Shox tehnologija, ki je bila prvič predstavljena na Can-Am Mavericku X RS Turbo RR. Smart-Shox je prva v celoti popolnoma prilagodljiva tehnologija vzmetenja v industriji za vrhunske zmogljivosti, nadzor in udobje. To je edino vzmetenje v industriji, ki nadzoruje tako stisk kot tudi odmik za večjo natančnost, kar zagotavlja vrhunsko vožnjo in vodljivost, ne glede na teren ali pogoje.

Zaplavajmo še malo v morske vode. Pri podjetju Ski & Sea so letos v ponudbo igrač na vodi vključili tudi edinstvene Lampuga električne surfboarde. Inovativen dizajn in tehnologija vam ponujata zabavo in razburljivo izkušnjo na vodi le z dotikom na gumb. Boardi so enostavni za uporabo, popolnoma brez emisij in narejeni po največjih varnostnih standardih. Lampuga lahko s 14 konjskimi močmi doseže hitrost do 50 km/h.

 

Sea-Doo kot vodilna znamka v industriji vodnih skuterjev, nudi za vsako vrsto zabave drug model, od športnih do umirjenih voženj, od izvajanja trikov na odprtem morju do ribiškega izleta. Katere model priporočajo in zakaj? Sea-Doo RXP-X poganja Rotaxov 1630 ACE motor in je najhitrejši PWC vodni skuter s pospeškom 0-50mph v treh sekundah, ki bo v vas izzval vsak kanček adrenalina. Odlikuje ga dizajn s pozornostjo na detajlih, ekskluzivni sistem Sea-Doo iBR, velika platforma z LinQ™ pritrdilnim sistemom, digitalni zaslon, vodoodporen predal za telefon, Ergolock™ R in T3-R trup. Vsekakor pa ne smete pozabiti na dodatno opremo kot je odporni in snemljivi audio-prenosni sistem, ki je narejen tako, da zdrži dlje kot traja vaš dan.

 

Podjetje Ski & Sea navdušuje s svojimi izdelki tudi letošnje leto. Če morda že nekaj časa razmišljate o nakupu svojega adrenalinskega vozila, je zdaj pravi čas. Pri njih boste našli nekaj za vsakega, vse okuse in za vse generacije. V vseh letnih časih.

 

Več o omenjenih modelih in celotni ponudbi si lahko preberete na spletnem mestu https://www.brp-world.com/si/sl/