ADIDAS PRINAŠA SONCE NA ZELENICE PO SVETU

Vsak goji drugačno igro golfa – značilen stil igre, ki ga krasi na igrišču. Dandanes pa na igrišču vidimo tudi vse več mojstrov različnih starosti in Adidas to povečanje raznolikosti časti s svojo franšizo CODECHAOS. V tej luči nemški velikan predstavlja CODECHAOS 22 Limited Edition, čevelj, ki pomaga na novo definirati, kaj pomeni biti igralec golfa, saj nima meja glede tega, kdo ga lahko nosi. Ne glede na to, ali ste začetnik, profesionalec ali nekje vmes, ta čevelj dviguje vašo igro.

In čeprav novi model ponuja osveženo konstrukcijo franšize in drzno silhueto, ima ta čevelj tudi druge vidne razlike na zunanjosti, saj so na primer že tri črte tribarvne. Po navadi enobarvne tri črte tako ponujajo svetlo, srednjo in temno rjavo črto, ki slavi individualnost v igri. V notranjosti čevlja se skriva edinstvena vijolična podloga, ki vsebuje grafiko skupine veveric, ki igrajo golf, z dodatkom dreves, želodov, zastav in drugih običajnih simbolov golfa.

»Kot blagovna znamka vidimo možnosti tam, kjer drugi vidijo nemogoče, zato uporabljamo franšizo CODECHAOS, da združimo golfsko skupnost,« je povedal Masun Denison, globalni direktor obutve pri Adidas Golf. »Da bi razbili okvire, smo namenoma izbrali našo najdrznejšo obutev, da spodbudimo igralce golfa po vsem svetu, naj ne igrajo le tako, kot so vajeni, ampak sprejmejo tudi svoj stil igre.«

Z elementi modela CODECHAOS ta čevelj nudi inovativne izboljšave, kot je tehnologija TWISTGRIP, ki se razširi na nova področja, kot so peta, prednji del stopala in stranske opore za dodaten oprijem pri vsakem zamahu. Zgornji del z drznim dizajnom iz recikliranih materialov ponuja večslojni učinkovit tekstil s tanko PU-folijo, ki spodbuja odpornost proti madežem in podpira vodotesnost. Poleg tega bodo igralci še vedno občutili udobje pri vsakem koraku, saj čevelj vsebuje tudi tehnologijo blaženja BOOST.

Franšiza CODECHAOS pa, kot rečeno, ni namenjena le za eno vrsto igralcev golfa, zato so jo pri Adidasu ponudili v različici z vezalkami za moške in ženske ter BOA za najmlajše. S premikanjem meja sloga in zmogljivosti bo sistem BOA vseboval novo tehnologijo, ki jo je franšiza uvedla v začetku tega leta, vključno z novim sistemom zapiranja s tehničnimi prekrivajočimi se ploščami pod zadrgo. Medtem ko ponuja vrhunsko estetiko, priročna konstrukcija za vpenjanje in sklapljanje zagotavlja tudi izboljšano podporo in prilagodljivo prileganje za vsakega igralca.

Čevelj je od avgusta na adidas.com, v aplikaciji Adidas in pri izbranih prodajalcih po vsem svetu na voljo v omejeni izdaji rjave, vijolične in bele barve. Porjaveli in rjavi toni predstavljajo športno tradicijo, medtem ko vijolični toni predstavljajo progresivno prihodnost. Pri Adidasu zaključujejo, da ta mešanica barv predstavlja današnjo igro, hkrati pa pozdravlja to, kar prihaja.