ABSOLUTNO RAVNOTEŽJE

Že nekaj časa se ženske odločajo med tem, kar potrebujejo in kar bi rade imele.

Želijo si brezhiben, a naraven videz, prekrivnost, a hkrati lahkotnost, želijo si rezultat in hkrati formulo, ki spoštuje ravnovesje v koži, hkrati pa si želijo ali ne želijo tekoče podlage. To pomlad je konec teh protislovij in nadomestil z besedo ampak. Kaj si želijo dame? Dobro tekočo podlago. To je vse, kar si želijo. Naravnost in učinkovitost. Zdaj imajo lahko oboje. Kot nam je zaupal Olivier Echaudemaison, je tekoča podlaga bistvena za katerikoli videz make upa. Slikar na začetku potrebuje platno. Tekoča podlaga postane to platno, ki mu bomo dodali barve na oči, lica in ustnice. Koža mora biti brezhibna, sijoča in prosojna, in to lahko zagotovi le tekoča podlaga, ki je v popolni harmoniji s kožo. Bistvo dobre tekoče podlage je tudi občutek, da se je sploh ne zavedaš. Če je preveč vidna, pomeni, da smo nekje zgrešili, bodisi v izbiri teksture, odtenka ali pa smo jo nepravilno nanesli.

L’Essentiel ima vse te kakovosti, njegova svilena tekstura je enostavna za nanos, enostavno jo je plastiti. Posebej izdelan čopič omogoča lahkotno polzenje teksture po koži, za seboj pušča ultra mehak in nežen zaključek, ki postane eno s kožo, omogoča nanos po meri. Veliko odtenkov je zagotovilo, da bo prav vsaka ženska našla pravi odtenek za svoj podton kože. In L’Essentiel gre še dlje, saj je njegova uporaba blagodejna za kožo, ki lahko iz dneva v dan postaja lepša. Ženske bodo tako brez obotavljanja želele novo tekočo podlago znamke Guerlain L’Essentiel. Prekrivnost po meri in vlaženje, uravnoteženost in zaščita. Brezhiben rezultat make upa je stvar kože in stila. Da zadovolji vse potrebe, L’Essential boža s svileno gladko teksturo, rezultatom in prekrivnostjo po meri od komaj zaznavne do srednje, ves čas pa skrbi, da koža ohranja žareč naraven sijaj. Prepojen s skrbno izbranimi, naravnimi sestavinami in njihovimi blagodejnimi učinki L’Essentiel poskrbi za čudovito kožo. Dvojec izvlečka rdeče alge in tara gumija omogoča koži, da diha in jo ščiti pred onesnaževanjem. Izvleček belega kakava skrbi za vlažnost in zaščito pred izjemno škodljivo modro svetlobo. Formula po navdihu probiotikov in prebiotikov uravnava kožo in krepi njeno pregrado. Navlažena, uravnotežena in zaščitena je koža iz dneva v dan lepša. Polt je sveža in izenačena. Skrbno izbrani dodatki zagotavljajo izjemno senzorično kakovost in brezhibno, dolgotrajno obstojnost. Naraven zaključek za brezhibno polt in kožo, ki lahko diha.

Koža odeta v L’Essentiel izžareva živahen, naraven sijaj. Polt je popolnoma izenačena in sijoča, pore so zožane in prečiščene, drobne gubice zglajene. Popolnost dobesedno zasije skozi to neverjetno tekočo podlago brez primere. Ponaša se s teksturo udobne druge kože, L’Essetiel jo objame s popolnim, lahkim zaključkom in ji dovoli dihati. Polt je takoj izboljšana, občutek gole kože, ki je lepša iz dneva v dan. Takoj, ko kožo objame L’Essentiel, je kot prerojena, popolna. Naraven in sijoč zaključek za takojšen in dolgotrajen občutek udobja.

A to še ni vse. Dan za dnem L’Essentiel svoje aktivne negovalne sestavine razpršuje v osrčje epidermisa. Dan za dnem je tekstura kože bolj enakomerna, pore so manj vidne in pigmentni madeži zmanjšani. Koža je povsem naravno okrepljena. Tudi brez ličil je lepša in iz dneva v dan bolj sijoča, poživljena in pripravljena na nadaljnja ličila. Popolnost zaključka se izboljšuje iz dneva v dan.

L’Essentiel si zasluži stekleničko, ki je tako kot sam proizvod prelomna. Guerlain je njeno kreacijo zaupal svetovno priznanemu oblikovalcu po imenu Mathieu Lehanneur. “Najti točko ravnovesja pomeni nadzorovati gibanje v prostoru in času. Za Guerlain sem delal s svobodnimi, omejenimi oblikami in jih združil v celice. Ta steklenička je viseč objekt, nekako tako, kot je subtilna umetnost ravnotežja.” Na lestvici “100 svetovnih top oblikovalcev in influencerjev” s strani priznanih revij Wallpaper in Surface, razglašen za “prvaka uporabe intelekta na področju sodobnega dizajna” s strani Paole Antonelli, izkušene kuratorke oddelka za arhitekturo in oblikovanje v muzeju sodobne umetnosti MoMA v New Yorku, je Mathieu Lehanneur v vrhu vseh kreativnih področij, kjer z odličnostjo “žonglira” med arhitekturo, umetnostjo in tehnologijo, v svoje kreacije pa spretno vključuje dizajn, znanost in umetnost. Njegov opus obsega tako arhitekturne projekte kot zbirke pohištva, od obnove pariškega Grand Palaisa do neverjetnih čistilcev zraka, ki so nastali v sodelovanju z Univerzo Harvard in temeljijo na študijah pod okriljem NASE – uporabil je namreč žive rastline. Njegova dela so del najpomembnejših javnih in zasebnih kolekcij, vključno z MoMA, centrom Pompidou in Muzejem dekorativnih umetnosti v Parizu. Guerlainu je predstavil svojo vizijo dvojnosti v steklenički, ki simbolizira ravnovesje dveh navidezno protislovnih elementov. Absolutno ravnotežje!