700 ZADETKOV POPULARNEGA “OVIJA”

Hublot je napovedal omejeno izdajo Hublot Big Bang Unico Red Carbon Alex Ovechkin, izdelano v čast ruskega hokejskega superzvezdnika, največjega hokejista v svoji generaciji.

 

Novo uro sestavlja lahko ohišje iz ogljikovih vlaken s svetlo rdečimi dodatki na rdečem velctro traku. Rdeči poudarki so sestavljeni iz mikro-steklenih vlaken v obliki “netkane tkanine” (NTT), ki se uporablja za krepitev kompozitnega materiala, iz katerega je ohišje izdelano. Med pripravo kompozita se NWF in ogljikova vlakna združijo s s smolo podkrepljenim lepilom. Ta visokotehnološka, ​​visokozmogljiva kombinacija materialov je bila izbrana tako, da odraža tako Aleksandrovo hokejsko opremo kot tudi njegovo izjemno odpornost in dolgoživost. Zdaj 35-letni “Ovi”, kot ga kličejo njegovi oboževalci, je bil leta na naboru izbran že davnega leta 2004.

 

Ovi pa je eden največjih hokejistov vseh časov. 22. februarja 2020 je na tekmi proti ekipi New Jersey Devils v New Yorku kot kapetan ekipe Washington Capitals dosegel že 700. zadetek v karieri. To je mejnik, ki ga je v hokejske lige NHL doseglo le sedem drugih igralcev. Noben športnik, ki trenutno igra v ligi NHL, se ni približal temu rekordu. Komentatorji napovedujejo, da bi lahko minila desetletja, preden bi katerikoli drug igralec dosegel 700 zadetkov.

 

Hublot Big Bang Unico Red Carbon Alex Ovechkin pa ponuja tudi nekaj osebnih dotikov. V čast njegovi številki dresa je na številčnici ob 8. uri logotip upodobljen “Great Eight”, poleg tega pa se na hrbtni strani ohišja iz safirnega kristala pojavlja Ovijev podpis. V čast barvam njegovega kluba in Rusije, s katere igralec prihaja, je za konec v trobojnico odet kronografski kazalec.